Uzņēmuma Wolverine World Wide, Inc. Privātuma Politika

Pēdējoreiz Atjaunināta: xxxx xx 2020

Ievads

Uzņēmums “Wolverine World Wide, Inc.” ciena jūsu privātumu un zina, ka jums rūp tas, kā tiek vākta un izmantota informācija par jums. Šajā uzņēmuma “Wolverine World Wide, Inc.” un tā meitas uzņēmumu (turpmāk kopā – “Wolverine World Wide”, “Grupa”, “Wolverine”, “mūs”, “mēs”, tostarp ieskaitot “Wolverine World Wide Europe Limited”, “Wolverine Europe Limited”, “Wolverine Europe B.V.”, “Krause Global B.V.” un “Wolverine Europe Retail Limited”) privātuma politikā (turpmāk – “Privātuma Politika” jeb “Politika”) ir izklāstīti tie personas datu veidi, kurus mēs vācam no personām, kuras apmeklē noteiktas Wolverine World Wide piederošas vai tā pārvaldītas tīmekļa vietnes (turpmāk – “Vietne”), un to, kā mēs tos izmantojam.

Ja jūs nepiekrītat šīs Privātuma Politikas noteikumiem, lūdzu, neizmantojiet šo Vietni. Ik reizes jums izmantojot Vietni, tiks piemērota pašlaik spēkā esošā Privātuma Politikas versija. Mēs paturam tiesības jebkurā laikā mainīt šo Privātuma Politiku. Attiecīgi, izmantojot Vietni, jums ir jāpārbauda šīs Privātuma Politikas datums (kurš ir norādīts lapas augšpusē) un jāpārskata visas izmaiņas, kas ieviestas kopš pēdējās versijas. Ja jūs nepiekrītat Privātuma Politikā veiktajām izmaiņām, lūdzu, neizmantojiet šo Vietni; tomēr ņemiet vērā, ka no jums iepriekš ievāktie dati tiks izmantoti tikai tādos veidos, par kuriem jums ir paziņots saskaņā ar Privātuma Politiku, kas bija spēkā laikā, kad tika ievākti attiecīgie personas dati. Jūs varat atsaukt savu piekrišanu personas datu izmantošanai jebkurā laikā, apmeklējot vietni ierakstiet OneTrust URL šeit.

Kādus datus mēs vācam?

Wolverine vāc personas datus, kurus jūs mums sniedzat mūsu Vietnē. Tie bez ierobežojuma var ietvert šādus datus:

  • darījuma informācija – jūsu kontaktinformācija, jūs interesējošie produkti, jūsu iegādes prasības, finanšu informācija, tostarp kredītkartes dati vai cita norēķinu informācija,

  • atbildes uz aptaujām – informācija, kuru jūs sniedzat, atbildot uz aptaujām tīmekļa vietnē, lietotnē vai e-pastā, pa tālruni vai citā veidā,

  • personas dati – jūsu vārds, uzvārds, amata nosaukums, uzņēmuma nosaukums, nodaļa, e-pasta adrese, fiziskā pasta adrese, tālruņa numurs(-i), lietotājvārds un numurs, paroles, dzimšanas datums,

  • profesionāla informācija – piemēram, informācija par nodarbinātību, amata apraksts un saistītā informācija.

  • Šīs Privātuma Politikas izpratnē jēdziens “Personas dati” ir jebkura informācija par jums, uz kuras pamata var jūs identificēt, tostarp bez ierobežojuma jūsu vārds, uzvārds, e-pasta adrese, pasta vai cita adrese, finanšu informācija, tālruņa vai mobilā tālruņa numuri, lietotājvārds un numurs, paroles, dzimšanas datums un jūsu pirkumu vēsture.

    Izņemot gadījumus, kas saistīti ar Wolverine darba pieteikumiem un darbiniekiem, un tikai tiesību aktos noteiktajā apmērā, mēs nepieprasām jums sniegt sensitīvus personas datus (piemēram, informāciju par jūsu veselības stāvokli, politiskajiem vai reliģiskajiem uzskatiem, izdarītajiem noziedzīgajiem nodarījumiem vai ar tiem saistītajām apsūdzībām un seksuālo orientāciju).

    Visi jūsu sniegtie personas dati tiks izmantoti tikai saskaņā ar šo Privātuma Politiku.

    Lūdzu, nesniedziet informāciju, kuru nevēlaties nodot Wolverine rīcībā.

    Kā mēs vācam jūsu personas datus?

    Mēs vācam personas datus turpmāk norādītajos veidos.

    (a) No jums.

    Mēs saņemam un glabājam visus personas datus, kurus jūs ievadāt Vietnē vai sniedzat mums jebkādā citā veidā, tostarp bez ierobežojuma reģistrējoties mūsu vietnē, veicot pirkumu no mums, saņemot mūsu sniegtu pakalpojumu vai piedaloties mūsu sponsorētā konkursā, balvu izlozē vai akcijā vai iesniedzot atsauksmes par produktu.

    (b) Izmantojot sīkdatnes.

    Mēs varam izmantot arī “sīkdatnes”, lai vāktu datus par jūsu vispārējo interneta lietojumu un konkrēto Vietnes lietojumu. Šajā Vietnē izmantoto sīkdatņu kopsavilkums, tostarp detalizēta informācija, ir pieejams šeit: Ievietot saiti uz sīkdatņu lapu.

    Sīkdatnes ir mazas teksta datnes, kuras tīmekļa vietnes pārsūta uz jūsu datora tīmekļa pārlūkprogrammu glabāšanai jūsu datora cietnī. Sīkdatnes ļauj mums arī uzskaitīt Vietnes unikālo un atkārtoto apmeklētāju skaitu. Mēs varam izmantot sīkdatnes, lai mērītu apmeklētāju aktivitāti Vietnē, kas ļauj mums uzlabot navigāciju tajā. Turklāt Vietnē esošās sīkdatnes var saturēt informāciju (piemēram, unikālu lietotāja ID), kas izseko jūsu apmeklētās Vietnes lapas un jūsu aplūkotos vai meklētos produktus. Šī informācija ļauj mums veikt atjauninājumus, lai uzlabotu jūsu lietošanas pieredzi. Visbeidzot mēs varam izmantot sīkdatnes, lai identificētu jūsu IP adresi, pārlūkprogrammas versiju, apmeklējumu skaitu un tamlīdzīgus datus par jūsu navigāciju internetā un Vietnē.

    Ja neesat iespējojis(-usi) sīkdatnes, noteiktas Vietnes daļas nedarbosies. Jūs varat iestatīt savu pārlūkprogrammu, lai tā atteiktu noteiktu sīkdatņu vai visu sīkdatņu izmantošanu vai lai brīdinātu jūs, kad sīkdatnes tiek nosūtītas. Izslēdzot vai noraidot sīkdatņu izmantošanu, jūs nevarēsiet izmantot visas Vietnes daļas.

    Mūsu mājaslapā ir izvietots paziņojums, kurā ir izklāstīts tas, kā mēs izmantojam sīkdatnes, un kurā ir sniegta saite uz Politiku. Ja jūs izmantojat šo Vietni pēc tam, kad jums ir attēlots šis paziņojums, mēs pieņemsim, ka jūs piekrītat sīkdatņu izmantošanai šajā Politikā izklāstītajiem nolūkiem. Ja nevēlaties pieņemt sīkdatnes, jūs varat mainīt pārlūkprogrammas iestatījumus tā, lai sīkdatņu izmantošana netiktu atļauta. Šādā gadījumā, lūdzu, ņemiet vērā, ka var tikt zaudēta daļa šīs Vietnes funkcionalitātes. Lai iegūtu plašāku informāciju par sīkdatnēm un to atspējošanu, lūdzu, apmeklējiet, piemēram, Apvienotās Karalistes Informācijas komisāra tīmekļa vietni par sīkdatnēm: https://ico.org.uk/for-the-public/online/cookies/.

    (c) Izmantojot pikseļu birkas.

    Pikseļu birka, kas pazīstama arī kā tukšais GIF attēls vai tīmekļa bāksignāls, ir neredzama birka, kas tiek ievietota noteiktās Vietnes lapās, bet ne jūsu datorā. Piekļūstot šādām lapām, pikseļu birkas ģenerē vispārīgu paziņojumu par šādu apmeklējumu. Parasti tās darbojas kopā ar sīkdatnēm, reģistrējot, kad konkrēts dators apmeklē noteiktu lapu. Atspējojot sīkdatnes, pikseļu birka vienkārši konstatē anonīmu tīmekļa vietnes apmeklējumu.

    Mēs varam lūgt trešo personu pakalpojumu sniedzējiem izmantot sīkdatnes un pikseļu birkas mūsu vārdā, lai apkopotu noteiktu informāciju.

    Kā mēs izmantojam jūsu personas datus?

    Mēs varam izmantot jūsu personas datus, lai izpildītu ar jums noslēgto līgumu ar mērķi sniegt Wolverine pakalpojumus un produktus, tostarp lai:

      1. apstrādātu jūsu tiešsaistes konta reģistrāciju un uzturētu jūsu tiešsaistes kontu,
      2. apstrādātu un izpildītu jūsu veiktos pasūtījumus,
      3. nodrošinātu un personalizētu mūsu pakalpojumus,
      4. uzraudzītu, attīstītu un uzlabotu Vietni un jūsu lietošanas pieredzi tajā,
      5. uz jūsu piekrišanas pamata nosūtītu jums informāciju e-pasta/pasta sūtījuma/īsziņas/tālruņa zvana veidā par esošajiem un jaunajiem Grupas produktiem, piedāvājumiem un pakalpojumiem, kurus no mums esat pieprasījis(-usi), vai kuri, mūsuprāt, varētu jūs interesēt,
      6. analizētu un uzraudzītu patērētāju un klientu aktivitāti un veiktu citus pētījumus,
      7. apstrādātu un risinātu visus jūsu pieprasījumus vai sūdzības,
      8. darītu Vietnē pieejamas atsauksmes par produktiem,
      9. publicētu konkursu, balvu izložu vai citu akciju rezultātus,
      10. izpildītu mūsu juridiskās un regulatīvās saistības,
      11. novērstu vai atklātu noziedzīgus nodarījumus vai mūsu lietošanas vai pārdošanas noteikumu pārkāpumus,
      12. izstrādātu zināšanu bāzi par mūsu tīmekļa vietnes lietotājiem un klientiem,apkalpoš
      13. informētu jūs par izmaiņām mūsu pakalpojumos, vai sniegtu jums informāciju par iegādātajiem produktiem vai pakalpojumiem,
      nodrošinātu jūsu pieprasīto informāciju, pakalpojumus un atbalstu, kā arī saistītos pēcpārdošanas pakalpojumus,
      15. identificētu jūs, un laiku pa laikam sazinātos ar jums par produktu un pakalpojumu atjauninājumiem*,
      16. nosūtītu citus mūsu noderīgus ziņojumus saistībā ar mūsu sniegtajiem pakalpojumiem,
      17. pārvaldītu mūsu attiecības ar jums un veiktu visu veidu attiecīgās administrācijas darbības,
      18. veicinātu mūsu vai mūsu partneru pakalpojumu noietu, tostarp izmantojot e-pastu, plašsaziņas līdzekļu platformas un citas reklāmas platformas,
      19. salīdzinātu informācijas precizitāti un pārbaudītu to ar trešajām personām*,
      20. aizsargātu mūsu IT sistēmu un pakalpojumu drošību pret neatļautu vai nelikumīgu piekļuvi un ļaunprātīgu izmantošanu*,
      21. atklātu, izmeklētu un novērstu darbības, kas, mūsuprāt, var būt potenciāli nelikumīgas, prettiesiskas vai kaitīgas un īstenotu mūsu Privātuma Politiku un/vai mūsu Lietošanas noteikumus vai Pārdošanas noteikumus vai īstenotu jebkuru citu tajos izklāstīto nolūku,
      22. veiktu izpēti, tostarp tirgus izpēti, statistisko izpēti par Vietnes datplūsmu, pārdošanu un citu komerciālu informāciju, lai uzlabotu mūsu sniegtos pakalpojumus un pielāgotu Vietni.

    Īsāk sakot, mēs apstrādājam jūsu personas datus, ja esam saņēmuši attiecīgu jūsu piekrišanu, vai uz cita pamata, ja tas ir nepieciešams, lai:

  • izpildītu ar jums noslēgto līgumu par Wolverine pakalpojumu un produktu nodrošināšanu vai veiktu sākotnējos pasākumus pēc jūsu pieprasījuma,
  • izpildītu savus juridiskos pienākumus, vai
  • īstenotu mūsu vai trešo personu leģitīmās intereses.
  • Leģitīmas intereses pastāv tad, ja mums ir darījuma vai komerciāls iemesls izmantot jūsu datus, ja vien tas neaizskar jūsu tiesības un intereses. Mūsu leģitīmās intereses ir iepriekš apzīmētas ar “*”, un mēs uzskatām, ka esam ieviesuši pietiekamas pārbaudes un aizsardzības pasākumus, lai nodrošinātu, ka jūsu tiesības un intereses netiek nepamatoti pārkāptas.

    Jūs jebkurā laikā varat iebilst pret datu apstrādi, kas veikta uz jebkura minētā pamata, un mēs attiecīgi pārtrauksim apstrādāt personas datus, izņemot gadījumus, kad mēs varēsim pierādīt pārliecinoša leģitīma pamatojuma pastāvēšanu, kas ir svarīgāks par jūsu tiesībām un interesēm, vai ja mums šie dati būs nepieciešami, lai celtu, īstenotu vai aizstāvētu juridiskas prasības – skatiet turpmāk sadaļu “Personas datu izpaušana”.

    Jūsu personas datu izpaušana

    Informācija par mūsu klientiem un Vietnes apmeklētājiem ir svarīga mūsu uzņēmuma daļa, un mūsu saimnieciskā darbība neietver tās pārdošanu. Mēs izpaužam personas datus tikai turpmāk izklāstītajā veidā.

      1. Wolverine uzņēmumu, tostarp filiāļu un saistīto uzņēmumu, saimes, kā arī ar to pārstāvju un darbinieku un mūsu zīmolu starpā.
      2. Mūsu darījumu partneriem. Piemēram, ja jūs iegādājaties preces, izmantojot Vietni, mums, kā jebkuram citam mazumtirgotājam, ir pienākums sniegt kredītkaršu datus mūsu kredītkaršu apstrādātājam un autentificētājam norēķinu nolūkā, kā arī sniegt jūsu vārdu, uzvārdu un adresi uzņēmumam, kas piegādā mūsu preces. Tāpat lai uzlabotu piedāvātos produktus un pakalpojumus, mēs varam kopīgot personas datus ar dizaineriem, ražotājiem, izplatītājiem, licenciātiem, mārketinga un reklāmas partneriem un personām, kuras nodrošina Vietnei atbalsta pakalpojumus. Ikvienā gadījumā mēs kopīgojam ar partneriem un pārdevējiem tikai to informāciju, kas nepieciešama šo funkciju veikšanai, taču šīs personas nedrīkst izmantot minētos datus nekādiem citiem nolūkiem.
      3. Ar jebkuru trešo personu, ar kuru esat lūdzis(-gusi) mums kopīgot jūsu personas datus – piemēram, ar Facebook vai jebkuru citu sociālo plašsaziņas līdzekļu vietni, ja esat lūdzis(-gusi) mums izveidot savienojumu ar jūsu kontu. Ja jūs par norēķinu veidu izvēlaties izmantot Klarna dalītos maksājumus, mums ir jāsniedz Klarna noteikti jūsu personas dati, piemēram, jūsu kontaktinformācija un pasūtījuma informācija, lai Klarna varētu novērtēt, vai esat piemērots(-a) tā norēķinu iespējām, un pielāgot norēķinu iespējas jūsu vajadzībām. Klarna apstrādā šos datus saskaņā ar piemērojamiem datu aizsardzības tiesību aktiem un Klarna privātuma politiku. Vispārīga informācija par Klarna pieejama šeit.
      4. Gadījumos, kad mums ir pienākums izpaust personas datus saskaņā ar tiesību aktiem, tiesībaizsardzības darbībām vai citu valdības vai regulatīvās iestādes pieprasījumu vai ja tas ir noteikts vai atļauts tās valsts tiesību aktos, kurā atrodas mūsu meitas uzņēmumi.
      5. Mūsu līgumu vai īpašuma tiesību īstenošanai vai saistībā ar faktisku vai ierosinātu tiesvedību, vai ja tas ir citādi nepieciešams, lai aizsargātu mūsu īpašumu, drošību, cilvēkus un citas tiesības vai intereses.
      6. Atsevišķa vai vairāku mūsu aktīvu vai jebkuras mūsu nodaļas vai saimnieciskās darbības virziena pārdošanas vai apvienošanas gadījumā. Jūsu personas dati var tikt nodoti iegādātājam kā vērtīgi aktīvi pat tad, ja tas nestrādā tādā pašā saimnieciskās darbības virzienā, kā mēs. Mūsu klientu datu bāze pilnībā vai daļēji var tikt pārsūtīta atsevišķi no pārējās saimnieciskās darbības daļas. Potenciālajiem iegādātājiem un to konsultantiem var būt ierobežota piekļuve datiem pārdošanas procesa gaitā. Tomēr šī Privātuma Politika attieksies uz jūsu personas datu izmantošanu arī turpmāk. Tāpat jūsu personas dati var tikt nodoti pārņemošajam īpašniekam maz ticamā bankrota, likvidācijas vai administrācijas gadījumā.

    Mēs varam izmantot un izpaust datus arī kopumā (tā, lai nav iespējams identificēt atsevišķus klientus) mārketinga, stratēģiskās attīstības un citos nolūkos.

    Lūdzu, atcerieties, ka, publiski kopīgojot informāciju Vietnē, piemēram, komentārus par emuāra ierakstu vai produkta pārskatu, var indeksēt meklēšanas programmas, tostarp Google, kas var nozīmēt, ka informācija tiek publiskota.

    Jūs, iespējams, esat piekļuvis(-usi) mūsu Vietnei, sekojot hipersaitei kāda mūsu tirdzniecības partnera tīmekļa vietnē. Šādā gadījumā jūs piekrītat, ka jūsu personas dati un informācija par pirkumu, tostarp par rīcības modeļiem, tiek kopīgota ar attiecīgo tirdzniecības partneri saskaņā ar mūsu līgumattiecībām ar to.

    Kur atrodas jūsu dati un kur tie tiek apstrādāti?

    Uzņēmums “Wolverine World Wide, Inc.” jūsu Vietnē sniegtos personas datus apstrādā Amerikas Savienotajās Valstīs, un tas var nodot tos citiem Grupas dalībniekiem vai citām trešajām personām, kā izklāstīts iepriekšējā punktā. Piemēram, veicot pirkumu mūsu Vietnē, jūsu personas dati tiks nodoti Grupas locekļiem un mūsu piegādātājiem Nīderlandē un Apvienotajā Karalistē, lai izpildītu jūsu pasūtījumu un sniegtu jums palīdzību ar šo pasūtījumu saistītajos jautājumos. Daži uzņēmumi vai citas trešās personas, kurām tiks izpausti jūsu personas dati, tostarp Wolverine pasaules mēroga dalībnieki un mūsu piegādātāji un pakalpojumu sniedzēji, atrodas ārpus Eiropas Ekonomikas zonas valstīs, kuras nenodrošina tāda paša līmeņa personas datu aizsardzību. Tas attiecas arī uz Amerikas Savienotajām Valstīm. Neatkarīgi no tā, vai jūsu sniegtos personas datus apstrādā Wolverine vai mūsu piegādātāji EEZ vai ārpus tās, mēs īstenosim pasākumus, lai rūpējoties par to, lai jūsu personas datiem tiek nodrošināts nepieciešamais aizsardzības līmenis saskaņā ar piemērojamajiem datu aizsardzības tiesību aktiem un šo Politiku.

    Ja esat lūdzis(-gusi) mums kopīgot datus ar trešo personu vietnēm (piemēram, plašsaziņas līdzekļu vietnēm), to serveri var nebūt droši. Ņemiet vērā arī to, ka, neatkarīgi no mūsu un iesaistīto trešo personu īstenotajiem pasākumiem, internets nav droša vide. Līdz ar to citas personas tomēr var nelikumīgi pārtvert attēlus vai datus vai piekļūt tiem.

    Ja izvēlaties norēķināties par pirkumu šajā Vietnē, izmantojot PayPal, jūsu maksājumu apstrādā PayPal, kas pārvaldīs šo maksājumu. Mums nebūs piekļuves jūsu maksājuma informācijai. PayPal privātuma politika ir pieejama šeit. 

    Jūsu personas datu drošība un glabāšana

    Mums ir svarīga jūsu personas datu drošība, un mēs esam apņēmušies rūpīgi apstrādāt jūsu klienta informāciju. Mēs īstenojam visus saprātīgos tehniskos un organizatoriskos pasākumus, lai aizsargātu jūsu personas datus no neatļautas vai nelikumīgas apstrādes un nejaušas nozaudēšanas vai iznīcināšanas un kaitējuma nodarīšanas tiem. Mēs darām visu iespējamo, lai ievērotu vispārpieņemtos nozares standartus un aizsargātu mums sniegtos personas datus gan pārsūtīšanas laikā, gan tos saņemot. Piemēram, mēs esam ieviesuši tehnoloģijas (šifrēšanas programmatūru, drošus serverus un ugunsmūrus), lai samazinātu nejaušas iznīcināšanas vai nozaudēšanas risku un nepieļautu to izpaušanu vai piekļuvi tiem, ņemot vērā attiecīgo datu raksturu. Taču neviens datu pārsūtīšanas veids internetā un elektroniskās atmiņas veids nav pilnīgi drošs. Tādēļ, lai gan mēs uzskatām, ka tīmekļa vietnes ieviestie pasākumi samazina mūsu ievainojamību saistībā ar drošības problēmām līdz tādam līmenim, kas atbilst attiecīgajam datu veidam, mēs nevaram garantēt mums jūsu tiešsaistē izpausto datu drošību, un, piekrītot šīs Privātuma Politikas noteikumiem attiecībā uz Vietnes lietošanu, jūs uzņematies ar datu izpaušanu tiešsaistē saistītos riskus un piekrītat, ka Wolverine nekādā gadījumā nav atbildīgs par jebkādiem drošības pārkāpumiem vai neatļautu trešo personu iejaukšanos, ja vien to neizraisa mūsu nolaidība vai tīša saistību neizpilde.

    Mēs esam ieviesuši drošības pasākumus, lai aizsargātu mūsu lietotāju datubāzi, un piekļuve šai datubāzei ir ierobežota. Tomēr jums ir turpmāk izklāstītā atbildība.

  • Ja jums ir Vietnes lietotāja konts:
    • - izrakstīties vai iziet no Vietnes, kad to nelietojat,
      - nodrošināt, ka neviens cits neizmanto Vietni, kamēr jūsu ierīce ir pierakstījusies Vietnē (tostarp pierakstoties savā ierīcē, izmantojot mobilo Wi-Fi vai koplietošanas piekļuves savienojumu),
      - saglabāt savas paroles vai citas piekļuves informācijas konfidencialitāti. Jūsu parole un akreditācijas ir personiski un jūs nedrīkstat nodot tos nevienam citam vai izmantot tam, lai nodrošinātu koplietojamu piekļuvi, piemēram, tīklā. Vietnes lietošanai jums jāizmanto unikāla parole – neizmantojiet identisku paroli tai, kuru izmantojat citai tīmekļa vietnei vai e-pasta kontam,

  • Pienācīgas interneta drošības uzturēšanai. Piemēram, jūsu e-pasta konta vai Facebook konta drošības apdraudējuma gadījumā tas var sniegt piekļuvi mūsu Vietnē reģistrētajam jūsu kontam, ja esat norādījis(-usi) mums šo informāciju un/vai sniedzis(-gusi) piekļuvi no šiem kontiem. Ja ir apdraudēta jūsu e-pasta konta drošība, to var izmantot, lai lūgtu mums atiestatīt paroli un piekļūt mūsu Vietnē reģistrētajam jūsu kontam. Jums ir jāglabā visa sava konta informācija drošībā. Ja uzskatāt, ka ir apdraudēta kāda jūsu konta drošība, jums ir jāmaina mūsu Vietnē reģistrētā konta akreditācijas dati un jo īpaši jāpārliecinās, ka kāds no apdraudētajiem kontiem neļauj piekļūt mūsu Vietnē reģistrētajam jūsu kontam. Tāpat jums ir pēc iespējas nekavējoties attiecīgi jāinformē mūs, lai mēs varētu mēģināt jums palīdzēt aizsargāt savu kontu un nepieciešamības gadījumā brīdināt citas personas, kas varētu tikt ietekmētas.
  • Mēs glabāsim jūsu personas datus tik ilgi, cik tas ir nepieciešams apstrādes nolūkiem, kuriem tie tika savākti, apstrādāti un/vai izmantoti, un citiem saistītiem nolūkiem (piemēram, noteikta darījumu informācija un sarakste var tikt saglabāta līdz glabāšanas termiņa beigām, lai iesniegtu prasības saistībā ar šo darījumu, vai ievērotu regulatīvās prasības attiecībā uz šādu datu saglabāšanu). Tādēļ, ja dati tiek izmantoti vairākiem nolūkiem, mēs saglabāsim tos līdz ilgākā glabāšanas termiņa beigām; taču attiecīgajā termiņā pārtrauksim tos izmantot tam nolūkam, kuram ir noteikts īsāks termiņš. Mēs nodrošinām piekļuvi jūsu personas datiem tikai tām personām, kurām ir nepieciešamība tos izmantot atbilstīgajam(-iem) nolūkam(-iem). Mūsu datu glabāšanas periodu pamatā ir komerciālas vajadzības, un tie jūsu personas dati, kuri vairs nav nepieciešami, tiek neatgriezeniski anonimizēti (un anonimizēti dati var tikt saglabāti) vai droši iznīcināti.

    Citas tīmekļa vietnes

    Vietne var saturēt saites uz mazumtirgotāju vai citu trešo personu tīmekļa vietnēm (“Trešo personu tīmekļa vietnes”), kuras: 1) nav saistītas ar Wolverine, 2) ir ārpus mūsu kontroles, un 3) uz kurām neattiecas šī Privātuma Politika. Vietnē sniegtās saites uz Trešo personu vietnēm tiek nodrošinātas tikai jūsu ērtībām, un saišu iekļaušana nenozīmē, ka trešo personu vietņu saturs ir uzticams vai ka mēs to apstiprinām. Wolverine neatbild par šādu Trešo personu tīmekļa vietņu saturu un privātuma praksi, kas var vākt un izmantot no jums iegūtus datus veidā, kas atšķiras no mūsu prakses, tādējādi jūs lietojat šādu Trešo personu tīmekļa vietnes uz savu atbildību. Lai iegūtu atbilstošu informāciju, pirms piekrišanas sniegšanas attiecīgajiem Trešo personu tīmekļa vietņu noteikumiem vai pirms šādu vietņu lietošanas jums ir jāpārskata to privātuma paziņojumi un politika un jāvēršas pie attiecīgā tīmekļa vietnes nodrošinātāja ar visiem jautājumiem vai komentāriem par to saturu.

    Mēs varam arī izmantot trešās personas, lai apkopotu statistiku par Vietnes lietošanu. Tas var ietvert sīkdatņu izmantošanu, kuru lietošanas mērķis ir izklāstīts iepriekš.

    Ja esat lūdzis(-gusi) mums kopīgot datus ar trešo personu vietnēm (piemēram, plašsaziņas līdzekļu vietnēm), to serveri var nebūt droši. Tāpat lūdzu, ņemiet vērā arī to, ka neatkarīgi no mūsu un iesaistīto trešo personu īstenotajiem pasākumiem internets nav droša vide. Līdz ar to citas personas tomēr var nelikumīgi pārtvert attēlus vai datus vai piekļūt tiem.

    Pieteikšanās darbā mūsu uzņēmumā

    Ja jūs piesakāties darbā mūsu uzņēmumā, mēs izmantosim jūsu sniegtos datus, lai apstrādātu jūsu pieteikumu un pārraudzītu personāla atlases statistiku. Mēs esam globāls uzņēmums, tādēļ mēs varam pārsūtīt jūsu datus ārpus jūsu mītnes valsts un citiem mūsu grupas uzņēmumiem. Ja pieteiksieties darbam mūsu uzņēmumā, mēs lūgsim jūs apņemties ievērot papildu konfidencialitātes noteikumus. Pēc darba uzsākšanas mūsu uzņēmumā, mēs apkoposim lietu par jūsu nodarbinātību. Šajā posmā mēs sniegsim sīkāku informāciju par to, kā mēs glabājam darbinieku datus, un sagaidām no darbinieka, ka mūsu darba attiecību laikā tas ievēros papildu konfidencialitātes noteikumus. Ja jūs piesakāties darbā mūsu uzņēmumā ar trešās personas starpniecību, piemēram, izmantojot personāla atlases konsultantu, pirms darba turpināšanas, lūdzu, iepazīstieties ar viņa privātuma politiku. Mēs mudinām neīstenot spontānu saziņu ar mums ne tiešā veidā, ne ar trešo personu starpniecību, tādēļ, lūdzu, nesūtiet mums personas datus, ja vien datu subjekts nav izlasījis šo Politiku un piekritis tai. Mēs varam glabāt informāciju par kandidātiem, kuri var mūs interesēt pašlaik vai nākotnē atbilstīgi mūsu dokumentu glabāšanas vadlīnijām. Ja nevēlaties, lai mēs to darām, lūdzu, informējiet mūs. Turklāt, ja mainās jūsu apstākļi (piemēram, jūs vairs nevēlaties, lai mēs tos izskatām nodarbinātības nolūkos), lūdzu, dariet mums to zināmu. Mēs varam izmantot trešās personas, lai palīdzētu mums izskatīt kandidātu iespējamo pieņemšanu darbā. Piemēram, mēs varam izmantot trešās personas personāla atlases programmatūru saskaņā ar tās konfidencialitātes politiku, lai palīdzētu mums pārvaldīt šo personāla atlases procesu.

    Personas dati un bērni

    Bērni nedrīkst iesniegt personas datus mūsu Vietnē bez vecāku vai aizbildņa piekrišanas. Wolverine apzināti nevāc un neizmanto bērnu personas datus.

    Jūsu tiesības, datu maiņa un mārketinga paziņojumi

    Jūsu valsts tiesību aktos atļautajā apmērā jums var būt noteiktas tiesības attiecībā uz saviem personas datiem, tostarp bez ierobežojuma tiesības piekļūt datiem, labot vai dzēst tos, ierobežot tiem piekļuvi, tikt aizmirstam, iebilst pret ievākto jūsu personas datu apstrādi vai pieprasīt to pārnesamību atbilstīgi noteiktiem nosacījumiem un izņēmumiem. Saskaņā ar šīm datu subjekta tiesībām jūs varat iesniegt pieprasījumu vietnē ierakstīt OneTrust DSAR URL.

    Ja esat sniedzis(-gusi) atļauju, mēs varam sazināties ar jums pa pastu, tālruni vai īsziņas/attēla/video ziņojuma veidā, pa faksu un/vai e-pastu par produktiem, pakalpojumiem, akcijām, īpašajiem piedāvājumiem un labdarības pasākumiem, kas var jūs interesēt. Ja nevēlaties saņemt no mums nekādus tiešā mārketinga paziņojumus, jūs varat jebkurā laikā atteikties no tiem. Turklāt jūsu valsts tiesību aktos noteiktajā apmērā jums var būt tiesības iebilst pret savu personas datu apstrādi tiešā mārketinga nolūkiem. Ja vēlaties, lai jūsu e-pasta adrese tiktu dzēsta no mūsu adresātu saraksta, lūdzu, informējiet mūs: a) atjauninot sava konta informāciju tiešsaistē, b) nosūtot mums ziņojumu uz e-pasta adresi DataProtectionOfficer@wwwinc.com temata laukā ierakstot vārdu “remove” (dzēst), c) sekojot norādījumiem, kas atrodas ikviena mūsu nosūtītā mārketinga e-pasta ziņojuma beigās. Noteikti iekļaujiet šādā pieprasījumā savu vārdu, uzvārdu, e-pasta adresi, pasta adresi un savu ziņojumu. Lūdzu, ņemiet vērā, ka, lai šāda pieprasījuma izpildei var būt nepieciešams līdz pat piecām (5) darbadienām ilgs laiks.

    Tāpat jums ir tiesības iesniegt sūdzību datu aizsardzības regulatoram.

    Saziņa ar mums

    Ja jums ir jautājumi vai komentāri par šo Privātuma Politiku vai datiem, kurus mēs glabājam par jums, lūdzu, sazinieties ar mums, izmantojot šādu kontaktinformāciju:

    Datu aizsardzības speciālists
    Adrese: Wolverine Europe Limited,
    King’s Place
    90 York Way
    London
    N1 9AG

    Tālrunis: 020-780-0191

    E-pasta adrese: DataProtectionOfficer@wwwinc.com